• Vink4Vision, "Voor op maat gemaakte websites"

Website laten maken in Loosdrecht

Website laten maken in Loosdrecht met content en design op maat

Wij maken professionele websites op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We kijken kritisch naar de teksten en herschrijven ze waar nodig. We bekijken samen welk design het beste voor jou of je bedrijf werkt. We bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. We kunnen in principe alles maken. Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit een van deze design sjablonen. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem. Via istockphoto en stock.xchng krijg je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen.

Website laten maken in Loosdrecht met Search Engine Optimalisatie

Het schrijven van website teksten is een vak apart. Wij hebben de journalistieke en online expertise in huis om de teksten van je website geschikt te maken voor een beeldscherm, en bovenal, voor Google. Je website ziet er niet alleen goed uit, de inhoud is ook in orde!
seo teksten laten schrijven

Door je SEO teksten door ons te laten schrijven wordt je website beter geïndexeerd door Google. Dat is belangrijk, omdat je website hoger komt in de zoekresultaten van Google. Uiteindelijk levert je dat meer bezoekers op. Al die bezoekers zijn jouw potentiële klanten!

Wij houden rekening met…

  • Duidelijke taal: we beschrijven je dienst of product eenvoudig
  • Een keyword density van ongeveer 2-3%
  • Koppen en subkoppen zodat Google je tekst snapt
  • Je keyword in de eerste alinea van de tekst
  • Crosslinks naar samenhangende pagina’s
  • Relevantie

 

SEO Optimalisatie Google Vianen – Vink4Vision is dé SEO-partner voor het MKB

Waarom heeft je website zoekmachine optimalisatie nodig?

Het algoritme van Google beoordeelt je website op meer dan 200 factoren. Op basis van deze rankingfactoren rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Wat voor product of dienst je ook wilt verkopen via je website, je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om online optimaal resultaat te kunnen behalen. Onze SEO-specialisten optimaliseren zowel lokale, landelijke als internationale zoekwoorden. Wij geloven niet in gestandaardiseerde SEO- en linkbuilding pakketten. Om succesvol te zijn in zoekmachine optimalisatie moet je altijd voorop blijven lopen en is kennis van doorslaggevend belang om concurrenten te slim af te kunnen zijn. Wanneer je zoekmachine optimalisatie bedrijft maar niet precies weet wat je doet, is de kans groot dat je meer schade aanricht dan dat het goed doet. Je moet weten wat de spelregels van Google zijn en hoe je deze spelregels om moet zetten in een concreet zoekmachine optimalisatietraject.

WordPress; Professioneel Webdesign

Voor het realiseren van een website maken wij gebruik van het Open Source Content Management Systeem WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. 19% van alle websites draait op WordPress. Dit zijn ongeveer 72,4 miljoen blogs en websites! Er wordt veel voor de Open Source CMS ontwikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er meer dan 30.000 plugins beschikbaar waarmee de website van functionaliteit kan worden voorzien. Met een WordPress website kun je tzt tevens zelf je website onderhouden.

Responsive design

Een professioneel webdesign wordt allang niet meer alleen bekeken op een computer. Met de komst van de smartphones en tablets zijn er diverse hulpmiddelen bijgekomen om ook even snel onderweg wat op te zoeken op internet. Het is daarom belangrijk dat de website op al deze apparaten goed wordt weergegeven. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Adverteren op Internet? Wat is de juiste strategie en keuze…

Online adverteren biedt ook de kans om jouw doelgroep efficiënt te bereiken. Hierdoor kom je onder de aandacht bij mensen die potentieel geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. Daarnaast kan je bij onlineadvertenties het resultaat van de campagne meten. Deze resultaten kan je weer gebruiken bij je volgende campagne en deze nog gerichter uitvoeren zodat je onder nog meer potentiële klanten aandacht kan trekken. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste strategie als online adverteren gewenst is.

Website laten maken

Website laten maken in Loosdrecht

Wil jij jou website een hoge ranking laten krijgen door een specialist? Kies dan voor Vink4Vision. Samen kijken op welke wijze het beste bij jouw bedrijf passen. Je kunt ons bereiken op 06-20578007 en natuurlijk via onze contactpagina.

Kortom; laat door Vink4Vision uw website maken! Neem direct contact op, wij komen graag bij je langs in Loosdrecht.