Laat je klanten eenvoudig reserveren via je website!

Een online reserverings- of boekingsmodule is ook te implementeren in je website. Wil je jouw klanten de mogelijkheid geven om online een dag in combinatie met een tijdstip te laten reserveren voor jouw dienst of service? Dan is de oplossing nu dichtbij! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Met geïntegreerde een reserveringsmodules maken klanten eenvoudig online een afspraak vanaf hun laptop, tablet of mobiele telefoon!

Het voordeel voor jou

Nieuwe klanten kunnen zien welke lessen er gegeven worden en of er plek vrij is. Bestaande klanten die hun vaste sportavond willen verzetten (bijv ivm dinsdag ouderavond) maken een reservering en verplaatsen gelijk hun bestaande reservering. Een andere klant die graag op dinsdag wou trainen maar zag dat de les vol zat, krijgt automatisch bericht en kan nu toch dinsdag komen trainen. Jouw voordeel: een blije klant en u weet direct hoeveel mensen er komen en wanneer ze sporten. Ideaal i.v.m. het regelen van personeelsbezetting.

Het voordeel voor de klant

Snel een les reserveren. Hoe gemakkelijker je het de klant maakt hoe meer gebruik de klant ervan maakt. Zij kunnen direct kijken of er nog plek vrij is op het tijdstip dat ze willen sporten of kunnen de les snel verzetten naar een andere dag mochten ze onverhoopt niet kunnen (ouderavond).

Indicatief startprijs van € 350,- | Afhankelijk van complexheid van de module

De prijs voor online boeken of reserveren start bij € 350,-. De prijs is afhankelijk van het aantal boekingen, compexheid van dagen/uren/weken/maanden en wijzigingen nadat er een boeking heeft plaatsgevonden. Neem contact met ons op om je wensen door te nemen, aansluitend kan er een concrete prijs calculatie worden opgemaakt.


Bestel nu

Het voordeel voor de klant

Online software zorgt ervoor dat je op één plek al je agenda's samen kunt voegen.

Of klanten nu een afspraak maken via je website of via je app; alle afspraken komen op één plek.

Google Analytics

Je wilt natuurlijk alles weten over het gedrag van je bezoekers. Elke nieuwe site wordt standaard opgeleverd met deze statistieken.

Email Services

E-mail nieuwsbrieven versturen naar je webshop bezoekers. Deze module integreren we graag in je website!

Domein Hosting

Indien gewenst helpen wij bij het vinden van de juiste partij bij wie je de website betaalbaar kunt laten hosten.

Power tools

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een veilige en betrouwbare website.

SSL Certificate

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een 100% veilige en betrouwbare website met SSL certicaat.

Plug-in installatie

Heb je zelf plug-ins gevonden? We helpen graag bij de installatie zodat je er snel mee aan de slag kunt!

Gratis kennismaking

Wij bieden de service dat wij gratis naar u toekomen. Wij werken door de gehele Randstad en de 1e afspraak is altijd gratis en tevens vrijblijvend.

Support

Service, hulp, assistentie etc na oplevering is voor ons een vanzelfsprekendheid!